Instruktører


Norges Hundetrenerforbund er en formidling av sertifiserte instruktører og hundekurs. Instruktørene ved vår hundeskole, og samarbeidende hundeskoler, spesialiserer seg på valpekurs for grunnleggende god hverdagslydighet. Hundeskolen satser seriøst på faget hund og har et brennende ønske om å bidra til en bedre hverdag for deg og din hund.

Vi har garantert en instruktør som tar deg og din hund på alvor.

For å være kvalifisert instruktør hos Norges Hundetrenerforbund, er de i tillegg til sertifisering, pålagt å bestå en prøve. Hvert år må de fornye sin sertifisering, med nye prøver og etterutdanning, for til enhver tid å være best, for deg og din hund. Instruktørene våre er jevnlig på forelesninger og kurs for å holde seg oppdatert og lære mer om hundefaget. Våre instruktører er engasjerte og seriøse, og forsøker å være så hyggelige og motiverende som overhodet mulig 🙂

Våre instruktører er avhengig av kunden.


Les mer om oss her:


Petter Andersen

 “Å kunne dele gleden av å trene hund, er min drivkraft som profesjonell hundetrener.”

Som profesjonell hundetrener og en av de med mest hundekurs erfaring i Norge, finner jeg fortsatt stor tilfredshet i å holde kurs og trene egne hunder. Tidligere var det lydighet som var hovedinteressen. Nå er det gjeting som står øverst, noe som forøvrig sammenfaller godt med en lydig hund. For å kontrollere en hund på 500 – 1000m avstand er fascinerende. Denne interessen førte til flytting ut av byen (Oslo) til en gård i Askim med 11 gjeterhunder, to katter og 60 sauer i husholdningen. Alle hundene trener jeg for lydighet og gjeting hver dag.

Med forloveden Tonje, som er utdannet veterinær, blir det endel reising på gjeterhundprøver. Mine hunder er selvfølgelig med meg når jeg holder kurs/ hundetrening, der de er aktive i sosialisering , opplæring, språk og samhandling mellom hundene. I mars 2016 konkurrerte vi i EM i Nederland for hunder under 3år, og endte på 6te plass sammenlagt av 140 deltagere fra 17 land.

Em nederland

Petter og Sam fra EM i nederland for unghunder.

 


Beate Keiserud

Oppvokst med hund, og har alltid hatt et ønske om å jobbe med hunder. Februar 2015 ble drømmen en realitet da jeg bestod hundetrenerutdannelsen ble godkjent hundetrener.

Jeg er stolt eier av ei brun Labradortispe på 4 som jeg har gjennomført flere hundekurs med. Vi begge synes spor og feltsøk er ekstra gøy. Ved siden av å trene hund liker jeg å være i skog, mark og høye fjell, med hund, telt og fiskestang.

 


Christina Skorge

Det å trene egen hund, også hunder med store tilpassningsvansker, har åpnet en helt ny verden for meg. Eget tankemønster, evnen til å kreativt tenke utenfor boksen, det å bruke læringspsykologi sammen med fantasien for å få hunden til å forstå og ikke minst tålmodighet har gitt meg mang en utfordrende dag og for å ikke si natt. Gleden ved å få det til, det å kjenne på mestringsfølelsen blir dermed ennå større når man har overkommet det som så umulig ut. Denne gleden, opplevelsen av å få noe til det sammen med verdens beste venn, nemlig hunden har jeg lyst til å dele med andre.

Til daglig har jeg en ordinær jobb som så mange, men ut over dette så har jeg en godkjent redningshund, jeg holder på å trene opp en ny redningshund som skal ta over når min eldste pensjoneres. I tillegg har jeg en ren familiehund. Mitt engasjement for hunder har også medført et større prosjekt for å bedre gatehundenes situasjon ved å holde steriliserings-/kastreringskampanjer i land med mye gatehunder og også opplysningskampanjer. Mine hunder vil du møte på kursplassen.

Instruktør christia Skorge


Ivar Lundsten

Min forrige hund, Rambo, vekket min interesse for faget hund. Han ga meg store utfordringer med adferd jeg ikke ønsket, og det førte til mange kurs og til slutt utdanning for å kunne bli instruktør. Jeg har nå en ny Boxer med nye utfordringer og mål. Målsettingen med ”Pluto” er å konkurrere i lydighet, men han er først og fremst en familiehund som jeg eier med min samboer. “Pluto” er bestevennen til datteren vår.

Min inspirasjon ligger i å få lov til å dele min kompetanse og kunnskap med deg. Slik at du og din familie skal få den beste adferden dere ønsker fra hunden deres. Enten den skal være familiehund, arbeidshund eller konkurransehund. Som Instruktør formidler jeg positiv hundetrening med deg som går på kurs, og det har jeg gjort siden 2010.


Del gjerne dette innleggetShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+