Grunnkurs


Alder: fra 5 mnd. eller etter gjennomført valpekurs.

Et grunnkurs hos hundetrenere.no er tilpasset deg som ønsker å starte grunninnlæring av unghund eller voksen hund, samt for deg som ønsker å videreføre læringen fra et tidligere valpekurs.

På grunnkurs tar vi for oss de elementære øvelsene som danner grunnmuren for videreføring av positiv lydighetstrening, samt god daglig kontroll. Vi viser deg viktigheten av å generalisere enkle øvelser, slik at du kan ha kontroll over din hund til enhver tid. Det legges stor vekt på motivasjon og engasjement under trening, samt å bygge opp samarbeid og samspill mellom hund og eier. En unghund kan være utfordrende i visse perioder, dette vet vi og kan lære deg hvordan du best mulig håndterer dette.

Vi opererer i små treningsgrupper, ofte med flere instruktører, slik at du er sikret individuell trening og tilbakemelding, samt god oppfølging. Opplever du som eier eventuelle problemer med hunden, gi oss beskjed og vi tilrettelegger et treningsprogram tilpasset deg og din hund. Vi er opptatt av god kommunikasjon for at du og din hund skal få en mer meningsfull og lettere hverdag.

Kursplassene våre er lagt til steder hvor man har de dagligdagse forstyrrelsene som du treffer i ditt eget nærmiljø.

Kurset går to dager i uken over 4 uker og varer ca 1,5 timer per gang. Totalt 12 timer.

Pris 1.995,-

Grunnkurs er utarbeidet etter standard satt av Norsk Kennel Klub (NKK), og deres etiske retningslinjer for hold og trening av hund.

Del gjerne dette innleggetShare on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter